Vergroot je kansen op de arbeidsmarkt

Volg onderstaande stappen als je wilt leren en werken. Ontdek wie je bent, wat je wilt en wat je kunt en Kies een beroep dat bij je past. Weet je wat jouw droombaan is? Wil je doorgroeien binnen je huidige baan? Hier vind je wat je kunt Leren en hoe je leren en Werken kunt combineren.

Carrièreswitch

Carrièreswitch
Je merkt dat je toe bent aan een nieuwe stap in je carrière en je denkt na over een carrièreswitch. Bij het Leerwerkloket ben je aan het juiste adres voor gratis loopbaanadvies over een carrièreswitch.

Carrièreswitch hoe doe je dat?
Een adviseur van het Leerwerkloket biedt een luisterend oor en gaat met jou in gesprek om in kaart te brengen welke stappen jij kunt zetten.  De adviseur denkt met jou mee. Je bent misschien op zoek naar meer informatie over een carrièreswitch op latere leeftijd, je zoekt naar tips bij het schrijven van een motivatiebrief of je weet nog niet wat jouw wensberoep is. Wil jij hulp bij een carrièreswitch? De adviseur van het Leerwerkloket geeft kosteloos en onafhankelijk advies.

Carrièreswitch maar wat?
Een adviseur van het Leerwerkloket kan jou helpen te onderzoeken waar jouw kwaliteiten en interesses liggen. Een gratis beroepentest kan hierbij helpen. Je hebt wellicht al onderzocht of er veel vacatures zijn in jouw wensberoep. Een adviseur van het Leerwerkloket kan jou meer informatie geven over baankansen en vacatures in de regio. Je kunt een carrièreswitch maken naar diverse beroepen. Een carrièreswitch naar onderwijs, zorg of techniek vraagt om verschillende kwaliteiten en stappen op het gebied van om- en bijscholing.

Wil jij meer weten over het maken van een carrière switch? Het Leerwerkloket organiseert samen met haar partners met enige regelmaat workshops en webinars over loopbaan thema’s. Vind de agenda bij evenementen en meld je vrijblijvend aan.

Gratis loopbaanadvies
Misschien weet jij nog niet precies welke keuzes je wilt maken en welke richting bij jou past. Misschien heb je vragen over de financiële gevolgen van een carrièreswitch of wil je weten welke opleiding past bij jouw wensberoep. Gratis loopbaanadvies door het Leerwerkloket kan jou helpen om vervolgstappen te bepalen voor een carrièreswitch.

Een adviseur van het Leerwerkloket denkt met jou mee en geeft advies op het gebied van kwaliteiten, beroepentest, studiekeuze advies, opleiding, andere baan, financiële regelingen, om- en bijscholing, vacatures, en cv-check. 

Vul  het contactformulier in en maak vrijblijvend een afspraak met een adviseur van het Leerwerkloket Drenthe.
De dienstverlening van het Leerwerkloket Drenthe is gratis, belangeloos en zonder oordeel.

De privacy-verklaring vind je achter deze link. De pagina opent in een nieuw venster.
Hierbij geef ik toestemming om mijn gegevens te delen, zodat er contact met mij kan worden opgenomen.

Als je geen toestemming geeft, kan dit formulier niet verstuurd worden. Je kunt dan contact opnemen met het Leerwerkloket via  drenthe@leerwerkloket.nl