Vergroot je kansen op de arbeidsmarkt

Volg onderstaande stappen als je wilt leren en werken. Ontdek wie je bent, wat je wilt en wat je kunt en Kies een beroep dat bij je past. Weet je wat jouw droombaan is? Wil je doorgroeien binnen je huidige baan? Hier vind je wat je kunt Leren en hoe je leren en Werken kunt combineren.

Andere baan

Andere baan
Onze samenleving en de arbeidsmarkt zijn altijd in beweging. Beroepen kunnen verdwijnen, veranderen maar ook ontstaan. Het is dan ook verstandig om jezelf eens vragen te stellen als: Hoe leuk vind ik mijn baan? Zit ik goed op mijn plek en haal ik voldoening uit mijn baan? Gebruik ik mijn kwaliteiten voldoende of heb ik misschien meer in mijn mars? Welke baankansen zijn er? Wat kan ik doen om mezelf verder te ontwikkelen en mijn droombaan te vinden?

Het zijn vragen waarop je het antwoord misschien niet meteen weet, maar die zeker het onderzoeken waard zijn. Het Leerwerkloket Drenthe kan je hierbij helpen met gratis loopbaansdvies.

Hulp zoeken bij een andere baan
Een adviseur van het Leerwerkloket denkt graag met je mee! Samen met een adviseur ga jij je levensloop doornemen en stilstaan bij de keuzes die je tot nu toe gemaakt hebt. Het maken van een gratis beroepentest kan onderdeel zijn van dit traject, waardoor je inzicht krijgt in jouw kwaliteiten, interesses en drijfveren. Daarna bekijken we met jou welke vervolgstappen jij wilt of kunt maken om de baan te vinden die bij jou past.

Misschien is het voor jou al duidelijk welke baan je wilt, maar weet je niet hoe je het zoeken en solliciteren kunt aanpakken. Hoe schrijf je een goede brief en welke informatie zet je in een cv? Waar moet je op letten? Welke kanalen kun je gebruiken? Hoe bereid je je voor op een sollicitatiegesprek?
Ook met deze vragen kun je bij het Leerwerkloket Drenthe terecht.
Wij denken graag met je mee en kunnen je tips en adviezen geven over je sollicitatiebrief en cv, vacatures vinden, netwerken en sollicitatiegesprekken voeren. Kijk eens bij CV-check en de webinars en workshops die we aanbieden.

Afspraak maken 
Meld je via het telefonisch spreekuur of vul het contact formulier in en maak vrijblijvend een afspraak met een adviseur van het Leerwerkloket Drenthe. Onze dienstverlening is gratis, belangeloos en zonder oordeel!

De privacy-verklaring vind je achter deze link. De pagina opent in een nieuw venster.
Hierbij geef ik toestemming om mijn gegevens te delen, zodat er contact met mij kan worden opgenomen.

Als je geen toestemming geeft, kan dit formulier niet verstuurd worden. Je kunt dan contact opnemen met het Leerwerkloket via  drenthe@leerwerkloket.nl