Vergroot je kansen op de arbeidsmarkt

Volg onderstaande stappen als je wilt leren en werken. Ontdek wie je bent, wat je wilt en wat je kunt en Kies een beroep dat bij je past. Weet je wat jouw droombaan is? Wil je doorgroeien binnen je huidige baan? Hier vind je wat je kunt Leren en hoe je leren en Werken kunt combineren.

Kwaliteiten

Kwaliteiten
Kwaliteiten zijn persoonlijke eigenschappen die bij jou horen. Het is belangrijk om te weten wat jouw kwaliteiten zijn als je aan de slag wil met je loopbaan, een andere baan zoekt of een carrière switch wil maken.

Op een goed CV staan jouw kwaliteiten en vaardigheden en in een sollicitatiegesprek ben jij degene die vertelt over jouw persoonlijke eigenschappen. Wil jij een CV maken waardoor jij opvalt? Neem dan contact op met een adviseur van het Leerwerkloket voor een CV check.
Wil jij meer inzicht in jouw kwaliteiten en vraag jij je wel eens af waar je goed in bent, waar je wilt werken of welk beroep bij jou past? Een beroepentest geeft inzicht in jouw persoonlijke eigenschappen en talenten.

Beroepentest gratis
Het Leerwerkloket Drenthe heeft diverse testen in huis om antwoord te geven op jouw vragen.
Misschien twijfel jij of je een mbo of hbo opleiding wilt volgen. Het Leerwerkloket heeft een test in huis die jou meer duidelijkheid kan geven over de opleiding die bij jou past. Een test die meer informatie geeft over jouw interesses en kwaliteiten kan helpen om een sector of beroep te kiezen die bij jou past. De beroepentest van het Leerwerkloket is helemaal gratis.

Twijfel je of een gratis beroepentest iets voor jou is?
Voordat je een beroepentest gaat doen, bellen wij je op voor een intakegesprek. Is het toch niets voor jou, dan kun je dit aangeven.

Na het maken van de beroepentest bepaal jij samen met de adviseur welke vervolgstappen je kunt zetten.
De testresultaten geven een basis voor gratis loopbaanadvies.

Vul  het contact formulier in en maak vrijblijvend een afspraak met een adviseur van het Leerwerkloket Drenthe.

De privacy-verklaring vind je achter deze link. De pagina opent in een nieuw venster.
Hierbij geef ik toestemming om mijn gegevens te delen, zodat er contact met mij kan worden opgenomen.

Als je geen toestemming geeft, kan dit formulier niet verstuurd worden. Je kunt dan contact opnemen met het Leerwerkloket via  drenthe@leerwerkloket.nl