Aan de slag met de loopbaan

Selecteer hieronder links op de pagina wie je bent en welke opleiding je hebt gevolgd. De filters laten dan alleen informatie zien die precies past bij jouw situatie.

Aan de slag

Leerwerkloket stimuleert een leven lang leren. Door te blijven leren en ontwikkelen is er meer arbeidsvreugde, minder verzuim en verloop. Leven lang leren en ontwikkelen zorgt voor betrokken werknemers; talent wordt op de juiste plek ingezet.
Afbeelding
klimaat
Ben je nog tevreden met je baan?  Nee? Lees dan verder!
Afbeelding
Man die schrijft
Je merkt dat je toe bent aan een nieuwe stap in je carrière. Je denkt na over een carrièreswitch. Bij het Leerwerkloket ben je aan het juiste adres voor gratis loopbaanadvies over een carrièreswitch.
Afbeelding
Voeten op een pijl
Kom je er niet uit welke studie bij jou past? Leerwerkloket Drenthe denkt met je mee! Samen gaan we op zoek naar dé studie voor jou.
Afbeelding
Scalda banner
Zie je door de bomen het bos niet meer met al die opleidingen en cursussen? Wij helpen je graag.  
Afbeelding
Opleiden
Terug de schoolbanken in? Een andere richting op met je loopbaan? Weet je niet waar je moet beginnen? Lees dan snel verder.
Afbeelding
Amerikaanse schoolbus
Ga jij een BBL-opleiding volgen? Dan is een leerbaan bij een erkend leerbedrijf veelal een vereiste om te kunnen starten met de opleiding. Waar begin je dan? Of heb je al veel bedrijven benaderd, maar lukt het niet? Lees dan verder.
Afbeelding
Werkgever aan bureau, vergrootglas zoekt in groep mensen naar geschikte werknemer
Laat je curriculum vitae door ons bekijken en ontvang feedback. Samen zorgen wij ervoor dat jij een prachtig cv krijgt.  Vul het aanvraagformulier in.
Afbeelding
adult business businessman
Waar ben je goed in? Wat zijn je competenties? Wat zijn je interesses? Wat zijn jouw drijfveren? Kan je een opleiding op MBO of HBO aan? Als je deze vragen niet kunt beantwoorden, kan een test hulp bieden. Lees verder.....
Afbeelding
tekeningen van beroepsbeoefenaren
Wil jij weten waar je staat met je taalniveau? Doe bij ons de Taalmetertest!
Afbeelding
Letters
Wie betaalt mijn opleiding? Heb ik recht op financiële ondersteuning als ik een opleiding volg? Lees snel verder.
Afbeelding
euroteken
Zoek je een leerbaan, bijbaan, stage, traineeship of reguliere baan? Lees snel verder!
Afbeelding
Autonomie in je werk en grip op het leven
Leerwerkloket Drenthe organiseert regelmatig workshops. Nieuwsgierig? Lees dan verder.
Afbeelding
Welten traineeship
Wil je vanuit huis iets nieuws leren op het gebied van leren en werken, solliciteren en competenties? Dan is een webinar iets voor jou. Lees verder voor meer informatie.  
Afbeelding
Afbeelding webinar Leerwerkloket